Zomermodus

't is hier de laatste weken wa stillekes op den blog. Dat komt omdat mijn wereld in de zomer stukken groter is dan in de winter, als ge namelijk de achterdeur opendoet ligt daar nog een leefruimte, frisgroen, genaamd den hof, en natuurlijk is nen hof keihard genieten, maar helaas wonen in onzen hof geen kabouters die 's nacht onkruid wieden, snoeien, het gras afrijden...

Wat minder tijd om achter het machien te zitten, maar de zomergarderobe staat hier toch op punt dus we kunnen wel effe voorts. Wat er nog ontbrak was een witte short voor Inge!  Amai, hoor ik u al denken, ik wou dat ik mijn kinderen ook eens in 't wit kon steken want hier blijft dat niet lang proper. Maak u geen illusies hier dus ook niet, waar zat ik weer met mijn gedachten...Neem nu deze jurk. Na een halve dag was ze al gezegend met een veeg konijnestront. 't Is haar lievelingsjurk dus 2 dagen later, godzijdank was de vlek er moeiteloos uitgeraakt, werd ze weer enthousiast uit de kast gevist, om na het middageten weer in de wasmachine te verdwijnen met een aardbeivlek. Goei stofje, dat wel, want een week later koos ze weer het ruime sop, met een ketchupvlek deze keer. Hopelijk hebben we evenveel geluk met dit witte stofje dus! Het patroontje gebruikte ik hier ook al eens. Het topje maakte ik vorige zomer, naar een topje van Van Hassels.
Geniet van de zomer, dat doen we hier ook!
Maar ondertussen draaien de raderkes in mijne kop op volle toeren want na de zomer komt er weer een nieuw vestimentair seizoen!

Reacties

 1. Lol, laat maar draaien, die radertjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Prachtige foto, die laatste!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En ik maar hopen dat het ging beteren als ze een paar jaar ouder waren ;)
  Leuk topje en happy summertime!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, ik vrees dat wit bij mij ook niet altijd even lang wit blijft!
  Waarom moeten tuinstoelen dan ook altijd zo stoffig zijn? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Geef je mening we horen het graag !