Garderobe in Coronatijd

Mja t zijn rare tijden.  
Voor velen triestige tijden.
Ongeruste tijden ook.

Respect voor diegene die blijven doorgaan soms van moeten maar ook gewoon van willen.

En ik waar bevind ik me nu? Thuis.
Ik ben wel graag thuis.
Vervelen is hier nog niet aan de orde geweest eigenlijk. 
Ik kan van thuis uit werken... heb mijn kinderen hier dicht bij mij en de wederhelft die was heel even thuis maar werkt al terug. 

  Voorlopig kan ik eigenlijk alleen maar zeggen me dat ik me in een luxepositie bevind dus en ik durf het bijna niet schrijven (hout vasthouden) maar iedereen dicht rondom mij nog gezond en wel.  

Oké ja natuurlijk zijn er momenten dat ik hier den ene of andere  zijne nek wil omdraaien maar die zijn er anders ook eh.  

En deze week verlof dus de rok die hier on-omgezoomd bleef liggen eindelijk gefixed.
En wie het boek Garderobe van An Kuppens - StraightGrain nog niet heeft echt mensen een aanrader van jewelste, al die stuks zijn interessant om te maken.

Het eerste maaksel was voor Eef de Dizzy rok.

Superkontent van.

Ik en zij ook.- Prettig weekend -

stof: see you at six reeds lange tijd in mijn bezit

dizzy rok maat 10 jaar
t-shirt: bobo choses
sandalen: saltwater van bij annapops


Reacties

 1. Tof! En jullie quarantaine ziet er zo gezellig uit, met die tijdschriften enzo. Als ik dat zie, dan wil ik ook kinderen om dat mee te doen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel leuk deze rok, staat ook nog op mijn programma.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. The above article is nice and interesting, thank you willing to share! Greetings success of admin Digital Printing Rawamangun wish you deign to visit my website, thank you :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Please visit
  (http://dradodalovetemple.com)
  (https://youtu.be/B279mkEo_C4)
  i am here to give testimony on how this powerful spell caster called Dr Adoda helped me to fix my relationship. i was heartbroken when my fiancee told me he is no longer interested in marrying me because he was having an affair with the other woman where he work. I cried and sobbed every day, until it got so bad that I reached out to the Internet for help, that was when i read a review about the great work of Dr Adoda, then i contacted him for help to get my lover back, he helped me cast a powerful (reconciliation love spell) and to my greatest surprise after 48 hours of doing the love spell my Fiancee came back on his knees begging me to forgive him We are now happily married and all thanks goes to Dr Adoda Wonders for helping me save my relationship you can contact Dr Adoda through his email address: adodalovespelltemple440@gmail.com or WHATSAPP him on+2348112825421

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben je hier en heb je hulp nodig Red je relatie en krijg je ex-geliefde terug! contact: drogalad02@gmail.com is zeker een van de beste spell-caster online en zijn resultaat is 100% garantie.
  Na 10 jaar huwelijk hebben mijn man en ik de een of andere ruzie gehad totdat hij me uiteindelijk verliet en bij een andere vrouw ging wonen. Ik voelde dat mijn leven voorbij was en dat mijn kinderen dachten dat ze hun vader nooit meer zouden zien. ik probeerde sterk te zijn alleen voor de kinderen, maar ik kon de pijn die mijn hart kwelt niet beheersen, mijn hart was gevuld met verdriet en pijn omdat ik echt verliefd was op mijn man. Elke dag en nacht denk ik aan hem en ik zou altijd willen dat hij bij me terug zou komen, ik was echt overstuur en ik had hulp nodig, dus zocht ik online naar hulp en kwam ik een website tegen die suggereerde dat dokter Ogala kan helpen om ex terug te krijgen snel. Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het toen hij een liefdesbetovering voor me deed. 21 uur later belde mijn man me echt en vertelde me dat hij mij en de kinderen zo erg mist, zo geweldig !! Dus zo kwam hij diezelfde dag terug, met veel liefde en vreugde, en hij verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen had bezorgd. Vanaf die dag was ons huwelijk nu sterker dan voorheen, allemaal dankzij Dr. Ogala, hij is zo machtig en ik besloot mijn verhaal hier op internet te delen dat Dr. Ogala echt en krachtig is, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in de tijd van benauwdheid, als je hier bent en je ex-rug of je man nodig hebt, neem dan nu contact op met deze machtige spreukenmaker. Hier is zijn contactpersoon WhatsApp: + 2347049668119, e-mail: drodalad02@gmail.com, huil niet meer

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Geef je mening we horen het graag !