Pamtop of flop... oftewel de excuustruus

Nu da 'k het efkes nakijk is het eigelijk al een jaar geleden dat de Pamtop in de LMV stond, in het januari-februari nummer 2016. Ik ging eigelijk schrijven het sprak me direct aan...en dat is ook zo, maar dat heeft allemaal zo zijnen tijd nodig bij mij...meer tijd dan ik zelf besef precies :-)
En dan komt erbij dat het nogal fris aan de vis is de laatste weken, ja sorry eh mannekes, ik zen gewoon nen uitsteller en foto's is al helemaal men ding nie, maar ne mens me nen blog moet zo af en toe is uit zen comfortzone kome eh, bij deze. Maar int gewone leven ben ek dus echt wel content van dees bloes! Alleen is da moeilijk om mezelf hier me ne muisklik in mennen (figuurlijken) bloten de wereld in te sturen.

Patroon : Pamtop uit LMV
Stof : Mondepot

Reacties

 1. Staat je héél erg goed!!! Mijn pamtop is nooit geblogd, want dat is een pyamabloes geworden :p. Heb er niet echt de geschikte stof voor gebruikt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha ha, heel herkenbaar. Vond het ook een geweldig patroon. Direct stof gaan kopen maar ......... ik ben er vorige week pas aan begonnen. Maar door zieke kindjes in huis is hij nog niet afgeraakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is super leuk geworden. En als je niet graag op de foto staat doe je zoals mij en neem je lekker veel detailfoto's waar niet te veel hoofd omdoet staan. Die zijn veel gemakkelijker de wereld in te sturen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi. Goed dat je er werk van maakte ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Moh! Ik heb dat stofje ook, en dat patroon ook! Ik denk dat ik u gewoon ga nadoen, lol, met tegengoesting om foto's te maken en al #schaterlach. Euh, het is ondertussen al duidelijk zeker, dat ik het een schoon bloeske vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oeoeoeoe knap!
  zelfde hier, sprak me ook direct aan en staat op mijn lijstje, maar nog niet van gekomen hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zalig hoe je het beschrijft! En je doet dat goed, want ik ben zelfs nog bezig aan mijn eerste Pam! Zal eens aan jou denken als ik er toe kom om foto's te nemen :-)
  Veel geniet van je nieuw bloes, je staat er mee!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lap, daar heb ik het weer ... eens je kinderen hebt die ook aan het 'bloggen' slaan, dan durf je al eens verkeerd ingelogd te zijn. Het was dus wel degelijk mijn reactie :-)
   Groetjes Saskia

   Verwijderen
  2. Ik dacht al dat is een nieuwe :-) maar als ik goed naar het fotootje had gekeken had ik het moeten weten eh.

   Verwijderen
 8. Staat je goed! Gelukkig heb je doorgezet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie blouse! Staat ook nog steeds op mijn lijstje

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Geef je mening we horen het graag !