Iemand een taske winterwarmte?

De warmste week op Stubru. 't Is een vaste waarde geworden naar aanloop van de feestdagen. Hier wordt er echt al naar uitgekeken.  

Luisteren op de radio naar al de ontroerende verhalen, luisteren naar de belangeloze inzet van mensen voor mensen, met een krop in de keel luisteren naar aangrijpende verhalen ook. Ook de leute van de presentatoren is altijd de max. Het maakt allemaal deel uit van die week.  En ik vind zo staat ge nog maar eens stil bij al dat want dat doen we eigenlijk toch veel te weinig seg.

Toen Annelies vorig jaar onthulde dat ze bloggers for life organiseerde kreeg ik zowaar e klopke.  Allee ik had ons Sandy, medeblogger hier, al een paar keer gezegd van moeten we niks doen en wa zouden we kunnen doen voor Music for Life... en ineens,  poef, mevrouw Khadetjes en Liezewiezewoes die organiseren daar zowaar iets.  Nu ja iets dat is zeer zwak uitgedrukt natuurlijk, die dames mogen effe op de pied de stal in feite ee !!

Ik zou het ze niet nadoen, ik crashte mogelijk al bij het deel organisatie van den boel. 

Maar er deel van uitmaken dat zou ik wel kunnen dacht ik zo en zie nu... het is deze editie zover.
Waarvoor dank.


Wij gaan hier ook proberen lotjes uit uwe zak te troggelen dat het geen naam heeft. En echt mensen, doe het niet voor de sjakos die u hier ziet maar voor het goede doel, voor het medeleven met uwe medemens vooral. Stel u maar voor dat er u iets overkomt dat ge niet zomaar kunt omkeren maar gewoon moet ondergaan... Wat wilt ge dan? Hulp he, vooral hulp. Medeleven ook en veel naastenliefde.
En dat kunt gij poepsimpel verwezenlijken door een lotje te kopen, en laat ons eerlijk zijn, van twee euro ge gaat er gene boterham minder voor moeten eten ee.

Dit jaar kozen Annelies en Mevrouw khadetjes als goede doel de VZW Altijd Vrouw, bezoek de website zeker eens en je zult zien, zij besteden het geld goed.


En ook die sjakos, pas op he die is handig zenne, ge hebt daar een zakske in, een lintje me zo een haakske aan om uw sleutels aan te hangen....
Ze is lekker gezellig, warm, gemakkelijk om dragen...

Allez kom bekijk het als een win-win.
En ik ben er nog niet uit maar in die sjakos gaat zeker nog een klein verassingske insteken ook.


Dus hoe gaat het nu in zijn werk?

 Vul het formulier hieronder in, en klik nummer 26 aan als je mijn sjakos wil.
- Schrijf het juiste bedrag (jouw gekozen aantal lotjes x 2 euro) over op het rekeningnummer BE69 3770 2596 1378 en voeg daar deze mededeling bij: nummer van het veilingsstuk (26 in dit geval) - je naam - je voornaam - het aantal lotjes dat je kocht.
-  De trekking vindt plaats op 18 december.
Lotjes en gewonnen? JIEEEHHHAAAA
Lotjes en niet gewonnen??? JIEHHHAAAA

A ja ge helpt mensen op de moment dat ze het erg zwaar hebben en gewoon door hier dat formulierke in te vullen, geld over te schrijven en yupla het is al gebeurd se,
ge maakt deel uit van de warmste week,

waarvoor wederom Mercie !Moest ge kans willen maken op iets anders dan mijn sjakos deze week? Dit is ook in de aanbieding !!


Reacties

 1. Fingers crossed... Ik vind deze dus zo geweldig mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ann! Je leverde een pracht van een tas op, eentje waar ik belachelijk veel zelf lotjes voor ga kopen :D Merci voor je bijdrage!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt alle recht om te blozen! Het is een prachtige tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hahaa, wat een heerlijke blogpost hier. Alleen al voor de tekst. En voor die eerste foto (hoe zalig is die zeg?!). En kom, voor die tas eigenlijk ook. Uiteraard ook. Wat een MOOI ding! Mij heb je in mijn buidel doen tasten, jiehaa ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat mooi! Ik ga een kansje wagen 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ooooh hiervoor waag ik zeker mijn kans, dat ziet er een superpraktische tas uit (mag ik ook vragen welk patroontje dit is, voor het geval ik ze niet win ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De tatanne van de tas van Annelies, dat was ik vergeten te vermelden!

   Verwijderen
 7. Hier worden zeker lotjes voor gekocht: zo schoon!! En winnen we niet, dan hebben we toch voor de 3de week op rij het goede doel gesteund, want daar draait het tenslotte om!
  En dan maken we der zelf eentje hé :-) of proberen we toch

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ge doet dat goed, dat troggelen #schaterlach
  Vrouw, dank je wel voor dit geweldige bericht en de vele lachsaldo's ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Geef je mening we horen het graag !