Blinbling met stijl

We schrijven eind augustus, een shoppingtrip naar Antwerpen.
Dochter weinig geïnteresseerd in kledingwinkels en des te meer in winkels met allerhande prutsen.
Tot we de American Outfitters binnenstappen en ze wordt aangezogen door een sweater me van die pailletten die ge van de ene kant naar de andere kant kan vegen en die dan van kleur veranderen. Spijtiggenoeg is de kleinste damesmaat Inge nog wat te groot en gaan we zonder iets weer buiten. Maar dan...ze is vastbesloten om met zo'n sweater naar huis te gaan en elke winkel tussen Groenplaats en station hebben we uitgekamd, maar helaas, als ge echt iets zoekt dan vind ge het juist niet.
Ons Ann wordt natuurlijk gebrieft en 't is zij die me enkele dagen later al opbelt om te zeggen dat ze dergelijke stof gezien heeft bij de Gouden Flamingo in haar eigenste Bornem. Ik direct actie ondernomen natuurlijk, en... OMG de schoonste paillettenstof ever seg. Nie zomaar blingbling goud maar subtiel brons en zwart, een match made in heaven als ge 't mij vraagt! Zwarte sweaterstof wordt bijbesteld en gelukkig zijn er dan nog een paar zonnige en warme weken want anders had Inge me de oren van men kop gezaagd wanneer de sweater af ging zijn. 
Ondertussen lees ik dit wel en begint mijn enthousiasme al om te slaan in pure stress, echt met bibberende handen begon ik te overlocken op een proeflappeke, en wonder boven wonder, geen brekende naalden, da machien gaat daar door gelijk dat boter is. Enkel de spanning van de verschillende draden regelen is nog een werkpunt maar voor de rest zeer tevreden. En Inge ook!

Pailettenstof, zwarte sweaterstof en boordstof : De Gouden Flamingo in Bornem
Patroon : mitch sweater uit LMV
Fijne zondag nog!!!

Reacties

Een reactie posten

Geef je mening we horen het graag !