EFKES WEG

Ik was efkes weg, eigenlijk naar nergens maar 'k zat wel overal in 't kopke.  Ja wat is dat allemaal en wat gaat dat nog allemaal worden.  En hoe erg moet dat niet zijn dat ge dat meemaakt of dat ge degene bent die thuis achterblijft... Ik mag daar niet teveel aan denken, dan moet ik al tandenbijten om nie emotioneel te worden en in mijn maag zit dan ne knoop da ge zo voelt zitten.   

Het doet u wel denken natuurlijk en normaal wordt er hier niet op zulke dingen ingegaan maar dit moet toch wel bij iedereen zwaar zijn binnengekomen.  Al maakt het niet uit waar of wanneer het gebeurd, 't is allemaal even erg.  Het wordt gewoon veel intenser vind ik.
Onwezenlijk en wezenlijker zoiets tegelijk eigenlijk.

 'K had daarbij dan nog mja noem het maar persoonlijke futiliteiten in feite die me nog wa overpeinzingen gaven waardoor dak precies met niks anders meer bezig was als dat ... 
Maar t moet gedaan zijn, terug in actie moet ik schieten met allerhande dingen!  

En dan begin ik bij het plezantste eerst, ja wat had ge nu gedacht,
ik knipte in een stofje gekocht bij bambiblauw. Eentje die al een hele tijd ligt te liggen wegens zeer schoon bevonden en dus moeilijk om te kiezen wat eruit te knippen.
Ik maakte nog een keer de jill jurk uit LMV, maat zeven jaar voor de zesjarige deze keer.Voor iedereen een goe paasweekend!!!Reacties

 1. Heel mooie uitvoering van het Jill kleedje.Mooie dochter ook trouwens ;-) En ja je kan maar beter met iets moois je gedachten verzetten in deze moeilijke dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een pareltje! Geniet nog steeds van mooie maaksels, zo kunnen we vooruit !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig stofje, instant verliefd! Ook zwaar fan van het Jill patroon.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig dat je durfde knippen in dat prachtige stofje, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helemaal paasachtig, dit jurkje! Misschien moet ik mij toch ook eens aan een Jilleke wagen, Liv die houdt wel van losse modelletjes. Dat het kort valt heb ik hier en daar al gelezen. Maar ook klein, omdat je de 7 jaar maakte?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kort vind ik wel mogen voor dit modelletje maar vorig jaar zat het echt krap bij haar schouders... Dus nu op safe gespeeld :)

   Verwijderen
  2. Oh, tof stofje! Op naar de lente, en betere tijden!

   Verwijderen
 6. Oooooh mooie combinatie :). Ik heb het stofje hier liggen in een andere kleurencombinatie en wist niet goed wat er van te maken. Dit is een kanshebber, zo mooi ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Geef je mening we horen het graag !