Urban Style

Enkele weken geleden nam ik me voor om in de maand december een winterstop in te lassen. Hier op den blog althans. Maar we ze nog niet halfweg en mijn pollekes beginnen al terug te jeuken. Daar zit Urban Style natuurlijk ook voor iets tussen. Jaja, ik en ons Ann waren erbij, op de lancering van dit nieuwe boek. Ik in topvorm maar zo verlegen als iet en ons Ann wa plattekes maakte dat we wel tegen mekaar zeiden van kijk dat is...van dien blog en dat is... van..., maar we bleven steken in onze comfortzone en hadden zo graag met al die madammen een klappeke gedaan. 

Soit, nu zit ik hier dus achter mijn scherm en van verlegenheid is geen sprake dus tetteren kan voluit. Over hoe tof Kathelijne de stoffen had opgehangen zodat ge eens goed kunt voelen. En over de vitrinekasten waar stukken in waren uitgestald die we allemaal wel ergens van herkenden, van nen blog of uit een boek. En over de tafel met zoetigheden die ook nog eens schoon was om naar te kijken. En over da klein boeleke dat zo braaf lag te slapen in zijne maxi-cosi zodat zijn mama lekker kon socializen. En over Bar stark waar we maar een glimp van opvingen maar wat ons ook iets heel tof lijkt.

We hadden allebei al een bestellingske gedaan bij Mondepot met black fridaykorting, spotgoedkoop dus. Ons Ann natuurlijk zo lastminute dat de stoffen nog moesten geknipt worden maar dat bestellingske konden we dan wel ineens afhalen.

T was ook een stofje van Mondepot dat al was aangeslagen door Inge dat ik gebruikte voor de Awesome Oslo raglan sweater uit Urban Style. En nu ga ik Eva citeren want buiten de naaimachine kan die precies ook goed met woorden uit de voeten "Voor mij is dit het leukste deel van naaien: zoeken naar de perfecte combinatie en die tot leven zien komen onder je naaimachine. Als dat goed uitdraait: total bliss." Ver moest ik deze keer niet "zoeken" want ik gebruikte gewoon beide kanten van de stof.

En over die winterstop, we zien wel, nekeer in de zetel hangen 's avonds kan deugd doen maar zo'n afgewerkt stuk als hieronder daar hebt ge nog langer deugd van natuurlijk. Ons Ann die heeft het superdruk op haar werk dus dat die maar eens tegen honderd in t uur in de zetel hangt al ze daar aan toekomt. En dan zijn er ook nog onze mannen en kinders die deze dagen meer thuis zijn...
Maar in da koppeke da sta nie stil eh, zoveel ideeën. Urban Style daar staan nog veel meer toffe dingen in en zagen  jullie dit en dit al, da beloofd...
De bakstenen winkel van Mondepot en Bar Stark vind je in Deune, Cornelissenlaan zn.

Reacties

 1. Toch wel wat wroeging dat ik er niet bij kon zijn... Want van beide fan, de maaksels van Eva (en dus ook haar nieuwste ontwerpen) en het aanbod van Mon Depot. Ik ben die laatste echt dankbaar om ons aan te moedigen door zoveel mooie stofjes tegen betaalbare prijzen aan te bieden.
  Inge zal deze sweater wel veel dragen, kan bijna niet gelove dat dat één stof is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waauw, een sweater naar mijn hart deze! Dát is het: die total bliss, want een topcombinatie dat roze met effen grijs. Inderdaad niet te denken dat het dezelfde stof is. Supergeslaagd!
  En heeeeel fijn dat jullie erbij waren, verlegen of niet. x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oe, ik sta ook te popelen om er iets uit te naaien! Jammer dat ik er niet bij kon zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik was er ook en had hetzelfde probleem. Gelukkig kende ik wel een aantal anderen mensen, maar verder dan mijn comfortzone ben ik dus ook niet geraakt. Volgende keer moet iedereen maar ne plakker op zijne kop plakken, met daarop de naam ofzo.
  Toffe trui trouwens. Mijn kinders zijn nog net te klein, maar vorige week mat ik mijn rondingen op en ik blijf geloven dat ik er nog niet in geraak, in die toffe patronen van Eva.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, supermooi! De sweater staat haar prachtig! Goh, ik had er ook graag willen bij zijn, ik was zelfs ingeschreven, maar was vergeten dat we al andere verplichtingen hadden (die goedheilige man ...)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, ik was daar ook maar heb jullie helemaal gemist. Voor mij was het eerder dat de avond te kort was om met iedereen te gaan babbelen :-) Ik kocht het boek ook maar mijn oudste moet eerst nog wat groeien... Leuke sweater! Die zal ze waarschijnlijk wel graag dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supper mooie sweater! Ik hoop snel iets voor mezelf te fabriceren. Hopelijk geraak ik de zwangerschapskilo's gemakkelijk kwijt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik herken oh zo goed dat eerste gedeelte van je berichtje.Zelf was ik ook daar en heb me hetzelfde gevoeld!Wel toffe combinatie heb je gedaan.Ze straalt er helemaal in!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Toffe trui! Je hebt mij net geïnspireerd om ook in deze stof te knippen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Knappe sweater. Dit ga ik even niet aan mijn dochters tonen. Er liggen momenteel nog andere projecten op stapel...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk! En de hals is heel mooi afgewerkt, ligt goed plat.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah, zo herkenbaar! Alleen was ik alleen gekomen, want ik moest op tijd weer door. Ik heb dus echt tegen bijna niemand iets gezegd / durven zeggen. Maar het boek is de max en de winkel ook, en deze trui bewijst het!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Geef je mening we horen het graag !