Uitgaanskledij

noemen ze dat dan!

Hebben jullie een zoon of dochter in de voetbal? En wat peinzen jullie over die trainingsbroek die ze dan als uitgaanskledij moeten aandoen? Die naam alleen al: FOUT!
Precies of in dat gedrocht kunt ge uitgaan en u goe voelen... NOT.

 Als Frits die broek moet aandoen dan steek ik de pijpen in zijn kousen anders loopt hij erop, en bovenaan is het zo hard mogelijk aansnoeren en dan nog zakt het af als hij ermee rondloopt... En dan zou ge zeggen misschien heb je ze te groot gekocht?? Maar nee want dat vestje is ok, met die broek denk ik dat hij binnen een jaar of drie kan buitenkomen.  En dan nog niet in stijl zenne, het is zo breed as iet en uit goede bron weet ik dat dit ook bij de volwassen versie van 't zelfde is.  
 Kom laat ons eerlijk zijn, die voetballers hun lijf in zo een megabrede broek steken,  BELACHELIJK ee... Dus hierbij een oproep aan de trainingsbroekfabrikant: VERSMALLEN DIE HANDEL! DANK U.Ik maakte voor Frits zelf een exemplaarke, ook nog wel wat op de groei maar in ieder geval naar mijn bescheiden mening al een pak interessanter dan zijn ander verplicht exemplaar.  Wanneer het kan vervang ik dat verplicht ding zo veel mogelijk met iets anders in ieder geval!
stof: mondepot en het grijze is de binnenkant
patroon: randy pants LMV

Reacties

 1. Bij onze Seppe hebben ze nog geen verplichte trainings. Gelukkig maar, want zijn broekmaat is 2 maten kleiner dat die van zijn vesten... Met Frits zijn broek zou hij wel mogen uitgaan van mij :-) Tof gerief!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel beter dan een slobberbroek! Misschien eens een andere sport opteren, sommige hebben hele strakke broeken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof gedaan !! Maar helaas, dat krijg ik niet verkocht, tis "verplichte" kledij hé en de zoon is nogal plichtsbewust .... Toch eens proberen te maken, echt prachtig gemaakt !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, I hear you mother! Ik kan me bij dat zakgeval levendig iets voorstellen en bij deze beamen, een pak beter dit alternatief. Ik zou effe mailen met Nike en Adidas en de boel voor veel geld verkopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tof gedaan! Hier (nog) geen voetballers maar als het er van komt (en dat voel ik al aan mijn theewater dat het binnen een jaartje van dattum is) dan onthoud ik deze!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bij ons kan je broek en vest apart bestellen.Maar echt mooi is dat niet.Je kan natuurlijk zelf de broek versmallen?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit exemplaar ziet er alvast ok uit. Sjieke trainingbroek!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oh, gezellig! Daar kan hij inderdaad mee op stap gaan!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Geef je mening we horen het graag !