Jurassic Jan

Vandaag word onze Jan 4. Zoals elk jaar kregen we dit jaar ook ruim op voorhand de wensenlijst van Jan doorgemaild. Zorgvuldig samengesteld door zijn mama natuurlijk. Een ruim assortiment 4-jarigenstuff waar de familie dan zijn keuze uit kan maken.

Als Peter zijnde eist den Dimi dat er voor speelgoed gekozen wordt boven kleding en zo werden de dino's met vulkaan van Playmobil besteld en aan de deur geleverd. Wel zo gemakkelijk, je hoeft dezer dagen echt de deur niet meer uit en talrijke winkels af te schuimen, tijdwinst die we alleen maar kunnen toejuichen natuurlijk. Deze tijd kon ik gebruiken om dan toch nog een kledingstuk te maken,
er werd weer gebruikt gemaakt van dezelfde methode en de dinostof hoefde dus maar uit de brievenbus geplukt te worden om aan de slag te kunnen. Even stond ik op het punt nog maar eens een bestellingske te plaatsen maar ons Ann melde dat zij het olepatroon van zonen 09 reeds in haar bezit had.

De ole van zonen 09 dus, de aanpassingen die je moet doen om er een ritsversie van te maken kan je gratis downloaden en samen met de handleiding leverde me dat probleemloos een afgewerkte vest op.
Wel even vermelden dat ik ergens ne schrik gepakt had van die rits daar inzetten en dat ik dus eerst nog 2 andere projecten afwerkte alvorens al mijn moed bijeen te rapen om de ole af te werken. Werkelijk nergens voor nodig eh mensen die schrik, dat is ergens iets iets kleins dat in mijn hoofd dan escaleert en waar ik dan moet wachten op een dapper moment om weer verder te kunnen.

Van een overschotje maakte ik ook nog een buff zoals het hier voortreffelijk wordt uitgelegd.
De dinos zitten nu aan de binnenkant maar kunnen natuurlijk ook aan de buitenkant, de jarige zal niet twijfelen denk ik.

Reacties

 1. Jan gaat content zijn zeg!!Zo een schone ole en zoveel dino's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amai das punten scoren! Ik gaf vandaag ook nog een buff en pilotenmuts kado aan mijn petekind. ook hier aangevuld met speelgoed. Ik scoorde mijn punten met een monsterstofke ;) Merci voor de link!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jawadde, zo prachtig en geheel in 't thema! Jij wordt zeker bedolven onder de kusjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik blijf die ook uitstellen jong, die Ole met rits. Jammer, want ziet eens wat een schoon resultaat dat geeft!
  -Ik prefereer zelfs dino truien boven het speelgoed ;);)-

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waw, wat een tof kado! De vest past er perfect bij, er gaat er eentje blij zijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Geef je mening we horen het graag !