Frits en BillWaren mijn eigen zonen op kleuterleeftijd 2 barbaren die ik onmogelijk in een hemd kreeg, is dat met Frits toch wel wat anders. Die leerde gelijk met lopen ook ineens een hemd dichtknopen. Toen ik de Bill uit LMV, het grijze stofje uit de kast en Frits aan elkaar linkte zag ik het zo voor mij, en zo was het ook, gisteren, toen ik na school Frits het hemdje aantrok. Knoopjes stonden er nog niet aan, jammer, want hoe Frits met zijn kleutervingertjes behoedzaam een hemd dichtknoopt, om kiekevel van te krijgen. Die knopen werden er vandaag aangezet waarna ons Ann het hemd kwam ophalen en in één moeite naar de Leduc, het walhalla van de kinderkleding, reed om er een broek op te kopen. Want just gelijk ons Ann, hebben haar kinders met momenten ineens niks meer om aan te doen, raar... nota ons Ann volgens mij heel normaal zenne... 
De making off kende gelijk ieder kledingstuk wel hier en daar een strubbeling, hier waren het de mouwsplitten. Maar het ambetanste was eigelijk het overnemen van het patroon dat op hetzelfde radarblad als de dustytop ligt, wie één van de 2 patronen al gebruikt heeft weet wat ik wil zeggen.
Maar nu ik het patroon toch liggen heb... als ik ons Ann was gebruikte ik geen ander meer. -->
nota van ons Ann: mijn geliefkoosde patroon vervangen zal moeilijk zijn... al was het efkes smelten als hij dit aantrok seg... Mercie Sandy!


broek: tumble and dry van bij leduc, héhé - vest bellerose gaat al zijn tweede jaar mee, jiehee.
kunst te bezichtigen in de fietstunnel in Bornem! 
Stof : Mondepot

En ondertussen werd de header ook aangepast naar terug meer ons... sorry ventje ;)
Kom je hier voor het eerst, laat gerust weten wat je ervan vind, en van een nieuwe volger krijgen wij dan weer een warm gevoel!

Reacties

 1. Dat ziet er allemaal zo perfect uit! Je zou nog kunnen denken dat je het bij één of andere professionele hemdenmaker hebt gescoord ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo mooi afgewerkt! Wauw! Valt het een beetje op maat?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maatje 110 is het en das ook de maat die hij in alles heeft nu

   Verwijderen
 3. Mooi hemdje! Het moeten niet altijd Theo'kes zijn hé :-) (dat zeg ik nu vooral tegen mezelf hoor, moet ook eens dringend een ander patroontje gebruiken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer zo'n schoon gerief! En wat ben ik toch zot van da manneke. Hij is zo schattig-cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik smelt bij deze foto's,mooie achtergrond,tof hemdje en een aller schattigste ventje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi zeg!!

  Ik heb het hemdje ook al 2x gemaakt en ben echt fan van het patroontje! Leuk ook om eens af te wisselen met een hemdpatroon met een vouw vanachter :) Al was het hier ook foeteren tijdens het overnemen van het patroon ;)

  Groetjes,
  Tamara

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Geef je mening we horen het graag !