De heilige drievuldigheid ofzoeiet....


Hoe schoon is dit zeg, dat dacht ik toen ik deze stof zag bij ellaenbasiel.
Wat ik daar ooit in godsnaam mee kon maken dat zag ik niet want het zijn zes keer de gezichtjes die ge hieronder ziet en dan nog drie grote tekeningen ervan.  Nu niet bepaald iets dat ik ging verwerken in een kledingstuk.  Maar ik heb een zwak voor zo'n soort postkaarten en hier stond die postkaart ook nog is op stof, hoeveel sjans kunde hebben, aankopen dus.

En met het maken van de bonnekestas (veel meegezeuld stuk de laatste dagen!) kwam ik op een gedacht.  Het boek Mijn Tas werd terug bovengehaald en ik maakte de juliette nog eens...  
Ons Sandy deed me al nekeer honderd keer naar het scherm kijken toen zij een roze maakte met in het midden ook zo een schoon tekening...  ik heb die dan nadien zelfs van dichtbij kunnen bewonderen, ik heb ze gekregen (of was da ons Eef?)

En ik begon...

aan numero 1: goe maar dat haar staat te ver naar boven, niet goed genoeg nagedacht bij het uitknippen die had lager moeten komen, damn!numero 2: ons Sandy, ne paspel is een meerwaarde... bij mij dus niet, eerder een minderwaarde, deze leren paspel wou niet meewerken en dus zit hem niet zo goed aan de ronding... bij het strijken kromp de paspel ineen, die magneet stond ook wat te dicht...
'k heb nog zo een tekening dus herkansing mogelijk... oef.Numero drie: owkeee volledig naar mijn goesting (ik liet de nepen weg in deze, het stofje is aan de binnenkant wolleg en dan ligt er een gazeke over dat wat rimpelt, gekocht bij Mooiloop)


Hebben jullie da nu ook dat ge blijft kijken naar die tekening...
jawadde se die dat da heeft getekend, RESPECT E.

Reacties

 1. Toffe tasjes heb je gemaakt,fijn patroontje om te gebruiken,hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze prachtig !
  Lieve groetjes,
  CreativEls
  www.koekjehaakjemaakje.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe mooi is dit, dacht ik onmiddellijk toen ik het kleine vierkante fotootje zag in mijn blogoverzicht... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hebt gij dat ook .., ja jong die tekeningen zijn gewoon af he, op instagram is dat #inlovewithfabric hier zet ge dat effe gewoon uitgelegd :)

   Verwijderen
 4. Als ge die foutjes niet vermeldt dan vallen die niet op jong :) Zo schoon alledrie!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Geef je mening we horen het graag !