Miss Chips

fans van het eerste uur ge vindt ze hier!! Ik maakte al eens het plastronneke na, of deed toch een poging tot.   Toen Eef een kleedje mocht kiezen in onze geliefkoosde winkel, Le Duc ze hebben nu zelfs een winkel online go for it zou ik zeggen! Alhoewel inhouden in die winkel het is me niet gegeven... dus dangerzone voor mij eigenlijk.

Maar kom waar zaten we Eef mocht dus kiezen en ze nam ze het bruin kleedje uit de nieuwe collectie van Miss Chips, ik dacht eerst nog is dat niet wat te sober voor een kind maar toen ze het aanhad was het kleed verkocht!

Bij mondepot verkopen ze ook die schoon stofjes en zit ik dus aan 't scherm bij elke verkoop van dat merk , eigenlijk bij verkoop van elk merk.   Ik maakte het kleedje met lange mouwen uit de tweede stof voor durf het zelvers. Het bovenstukje deed ik een twee cm korter.  Als rok koos ik een rimpelrok.  Eigenlijk moest die meer rimpelen maar toen ik wou beginnen knippen merkte ik dat er in het rokgedeelte een knipje zat!! Ofwel door mezelf toegebracht ofwel door één van de talrijke kabouters die hier rondlopen.
Soit wat minder rimpel in de rok dus.Op de rug een blinde rits met een zo goed mogelijk doorlopend patroon...
 En voor koudere dagen met een vest van... jawel miss chips!! Een lekker gezellige vest en op alles te dragen... ge zijt fan of nie ee :))
Beetje streken ofzo?En de laatste foto, een bekke bewerkt.
Reacties

 1. Toffe combi!
  Ik ontdekte deze week dat die truien de hit van het moment zijn. Misschien moet ik toch al ee's op zoek naar mijn breinaalden ...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi! En die voorlaatste foto is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier ook fan van het eerste uur van dit stofje! Schoon verwerkt, ik plan er ook een jurkje mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben fan van het kleedje! Van de hele look trouwens. En Eef precies ook :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, wat heb ik zitten vloeken gisterenavond:-) ik heb namelijk een post klaarstaan over Miss chips, alleen had ik geen tijd meer om foto's te nemen. Mijn tekst is alvast even lyrisch over Miss Chips 😊 Prachtig kleedje, btw !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig!! Ik zou die stof zo op 't eerste zicht niet kopen, maar zie welk een schoonheid van een kleedje jij daarmee maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi eenvoudig! Ik hou daar wel van! En Miss Chips, daarvan ben ik ook wel fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. helemaal TOP... precies uit een boekske geplukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. LOVE IT! echt schitterende jurk en die trui! Veeeeeeeel hartjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Geef je mening we horen het graag !