op kamp en het nieuwe kleed

Ah, de kinnekes Cloots zijn toch nog met 2! Jaja, na een luie zomer, besloot ik de draad (haha, weeral een flauw mopke van ons ma, zullen ze hier zeggen) maar weer eens op te pakken en de schaar te zetten in één van de reeds massaal aangekochte herfst/winterstofkes. Patroon van dienst het sweet, recht jurkje uit de Remi & Cosette for teens. Een ander jurkje uit het boek maakte ik in mei en voor alle zekerheid nam ik Inge, juist terug van kamp, haar maten nog eens. Ik kan gerust nog een 12 jaar nemen, die is niet breder geworden, die is juist vermagerd, 2 cm op taille en heupen. Amai, ik moet ook eens meegaan op kamp, mail ik nog naar ons Ann, ik ga mee, mailt ze terug. Dus jurkje afgewerkt, Inge past...toch nog aan de grote kant zenne, wacht...ik zal het zelf eens passen. Zit perfect op mijn schouders...maar dan...mama uw gat is te dik...inderdaad, de rest van de jurk blijft ergens ter hoogte van mijn heupen hangen. Met wat gewring nog wel tot beneden te krijgen maar niet voor publikatie vatbaar. Mee op kamp dus volgend jaar? Of me gewoon niet in een 12 jaar proberen wringen?

Aan de hals en de mouwen gebruikte ik belegjes langs de rechtse kant en afgeboord met een paspel.

Stof : Mondepot

Reacties

 1. Lijkt mij perfect voor het najaar. Met een stoer botteke er onder ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. man, deze is echt stijlvol!!!
  precies van een héél duur merk, knap

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het schoon met de belegjes aan de buitenkant! En ipv meegaan op kamp kun je het kleedje op de heupen mss een paar cm verbreden?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Amaai, wat een toffe header hebben jullie nu! Nam me even een blogpauze en heb hier het één en ander gemist blijkbaar!
  Toffe jurk, volgens mij komt die veel uit de kast! Mocht je hem echt wat breed vinden kan je hem misschien een klein beetje tailleren in de zijnaden?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Geef je mening we horen het graag !