Ze moesten eens weten....

die vent en kinders van me. Ik zit hier gewoon me boterhammen en bijval enal voor de computer.
Door een prettige samenloop van omstandigheden heb ik dus het kot voor mij alleen. En ik laat het niet aan men hart komen. Voel ik me daar schuldig over? Maar nee mannekes, komt natuurlijk ook omdat ik toevallig vandaag eens al mijn ruiten gekuist heb, een activiteit die zelfs niet maandelijks wekelijks wordt uitgevoerd.

Soit, wat zit ik hier te doen feitelijk? Blogs lezen, Facebook checken, online stoffenwinkels uitpluizen, de Snapstore en Zalando voorzien van en milde gift in ruil voor iets om aan te doen, want ik heb natuurlijk niks meer. En dit allemaal zonder maar het minste schuldgevoel want ik heb vandaag... juist ja. Straks wordt er verder genaaid aan maar weer eens een project in een rottig stofke want ik moet zo nodig al die gewoon katoentjes eens beu zijn.

Daarstraks nam ik nog wat foto's van Inge terwijl ze bezig was met haar favoriete krokusvakantiebezigheid, in de zetel hangen met een boek. Nee ik zou liegen, er is hier deze week ook al heel wat afgesprongen op de trampoline. En daar hebt ge natuurlijk een comfy broek voor nodig, die zat al een tijdje in mijne kop en kreeg voorrang op de meer zomerse dingen die in men gedachten hangen te zweven. Ik gebruikte een patroontje uit de Knippie 3/2013, ik had eerst en andere broek in gedachte, maar in mijn (ahum) immer nette, stoffen-patronen-naaibenodigdhedenkast was het patronenblad nergens te vinden.

Het T-shirtje maakte ik dit weekend. Op aanraden van ons Ann voegde ik een naad met een zakje toe. Content dat ik het gedaan heb, het maakt het wat specialer, zelf zou ik de mouwen korter gedaan hebben maar Inge wou ze zo laten.
Stof broek : Landofoh
Stof T-shirt : Strass stoffenverkoop
Patroon broek Knippie 3/2013
Patroon T-shirt : SVDHZ 2

Volilà, nu is het genoeg geluierikt, ik zet me maar eens achter men machien!

Reacties

 1. super comfortabel!! heel leuk en toffe stof!

  Ik zit nog met kleine mannen in huis... boeiend om een andere leeftijdsgroep 'bezig' te zien. Dit staat met ook nog te wachten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk, de perfecte vakantie outfit!
  En als je ruiten gekuist heb, is alles gepermitteerd haha ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ramen kuisen en wekelijks, of zelfs maandelijks in één zin? Wow, respect! (jaarlijks komt hier dichter in de buurt). Maar Inge heeft maar weer mooi gescoord! en zo serieus op zoek naar wally zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. volledig akkoord met Mieke :-)
  wat een comfortabele en mooie outfit! in de zetel hangen met een boek is ook zo herkenbaar (ik wou dat ik dat zelf nog eens kon...) :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maar je bent toch goe bezig zo, een beetje dit een beetje dat ... zo hoort het te zijn. Hier ook springende kinders en naaiende mama! Iedereen content! Toffe outfit, trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke broek ..; die zou ik ook wel aantrekken om zo lekker in de zetel te hangen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahaha, helemaal wat IK ook doe eens 't kot voor mij alleen. Alleen zijn het bij mij "stutjes met toespijs", of course :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Maar zo boos dat ze kijkt, ondanks haar nieuwe kleertjes! :-) Omdat ze Wally niet vindt?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat ziet er de ideale broek uit om op de trampoline te springen!
  En als ik hier alleen ben, ziet ik ook met mijn stuutjes aan de laptop hoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Geef je mening we horen het graag !