Plagiaat

Terwijl ons Ann geniet van een korte skibreak, neem ik hier de honneurs waar.
En nu hoop ik da ze nie vies gezind is als ze straks terugkomt want ik gebruikte een stofke waar zij eigelijk al mee bezig was voor mij. Toch maar een fotoke doorgemaild, is het zelfs heel de stoffencombinatie die ik gepikt heb. Als dat maar goed komt. Wie weet heet onze blog binnenkort kinneke Cloots.

De grijze stof was voorbestemd om een Lotta uit te maken dat stond direct vast. Maar in de kleerkast niks dat erbij past dus maakte ik maar zelf iets. En voor wie denkt amai, dat gaat daar vlotjes, moet ik wel zeggen dat ik (weer eens) eerst een half dozijn webshops uitpluisde op zoek naar een T-shirt.

Toen de 2 stofjes van het toppeke naast mekaar lagen leek het alsof ik het licht had gezien, maar uiteindelijk viel het wat tegen, de gestreepte stof heeft niet veel schwung, terwijl de roze glittersof en de wielrennershape (zo noemen ze dat in de Knippie) van de rug meer men ding zijn. Een zakske moet het dan maar goed maken.


 De foto's zijn niet van de beste kwaliteit maar ik kreeg Inge geen 2de keer buiten. Die rug, daar komt zeker nog een vervolg op. Binnen mocht ik nog wel een paar foto's nemen, zo ziet ge het gestreepte stofje eens scherp.Nooit eerder gebruikte ik een afwerking met bias langs binnen, wel tof eeh!
Grijze stof en roze glitterstof : Strass stoffenverkoop
Gestreepte stof : Mondepot
Patroon rok : de Lotta van Compagnie M
Patroon toppeke : Knippie 3/2014

GOE WEEKEND!

Reacties

Een reactie posten

Geef je mening we horen het graag !