Ontvoerd en al

Vrijdag was het jaarlijks personeelsfeest.  Dat is van 's morgenvroeg tot 's avonds laat.  Nu moet ge weten ben ik normaal de ongeruste persoon en mijn wederhelft die gebaard op dat vlak van krommenaas... 

Tot vrijdag dus.  Ik vergat mijn gsm thuis, dat gaf me nu wel effe een vervelend gevoel maar kom ik dacht Ann trek het je niet aan ge zijt tenslotte ook ma gewoon nen dag effe nie thuis he.

Ik probeerde in de loop van die dag wel eens te bellen naar mijn eigen gsm (wegens mijne wederhelft zijne gsm nummer nie van buiten kennende) maar blijkbaar was man en kroost daar niet waar de gsm lag.

Nu ik toch maar op een degelijk uur naar huis en arriveerde rond twaalf uur terug bij mijn teerbeminde... 

Die deed of hij mij een jaar niet gezien had !!! AAAH IE BENT GE SEEGGG was ik effe ongerust!!

EH?? WAT??

In de loop van de dag was hij beginnen denken das nu toch raar dat die van ons eens nie belt voor te horen hoe het is met de kinderen se...
gevolg:    Hij belt mijn ouders op met de vraag of die al iets van mij gehoord hebben.  Volgens mij niet de meest slimme zet, die mensen ook nog eens ongerust... soit.
Ondertussen belt hij 23 keer op mijn gsm... (23 keer ja serieus)

Tegen avond aan krijgt hij telefoon van een onbekend nummer... zoekt dat landnummer op en blijkt van Algerije te zijn.... DIEJE dacht dat ik ontvoerd was door nen Algerijn HE MANNEKES! ASTEMBLIEFT SEG. Hij belde dan drie keer dat nummer terug (slim!,mja misschien wilden ze losgeld ofzoe natuurlek?? - ter info dat van dat losgeld verzin ik nu zelf hoor :)

Hij had dan maar een fles wijn opengedaan maar dierf niet goed drinken zo zei hij - moest de politie plots aan de deur staan voor mij!! - 

Zijn volgende ingeving was op google-street het huis opzoeken van ne collega van mij en aan de hand van het huisnummer die hun telefoonnummer opzoeken... zo kreeg hij mijne collega hare man aan de lijn en die had juist een berichtje ontvangen van z'n vrouw dat we allemaal aan tafel gingen om te eten... toen was hij al iets geruster... Mijn ouders daarentegen niet, die werden rond elf uur nog wat ongeruster en die belden ook nog even met de man van mijn collega !?

Soit bij thuiskomst belde ik effe mijn ouders op dat ik er was, een smske naar ons Sandy wegens ook daar reeds als vermist opgegeven, belde de collega want die haar man belde ondertussen ook al drie keer...

Ik wist niet wat ik hoorde he mensen maar allez 't was geschift lief zeker dat hij zo ongerust was??


Ik maakte voor het feest de Tilly II uit mijn Tas.


Reacties

 1. zalig! :)
  eigenlijk kwenieoeromantisch wel dat ie zo ongerust was hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahaha, wel lief hé !
  die Tilly is superschoon in die stoffencombinatie !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat komt er van als je normaal gezien altijd eens naar het thuisfront belt,hé!Maar goed dat er verder niets aan de hand was waar je ze dringend voor nodig hadden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schattig :) het gedrag van manlief én je tasje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is zo als de vrouw des huizes eens van huis is hè ....hoe deden we het voor het gsm tijdperk eigenlijk 😄

  BeantwoordenVerwijderen
 6. amai seg, iedereen gemobiliseerd :-) Mooie Tilly trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaah, dat zoiets zo onvoorstelbaar uit de hand kan lopen hé. Maar ik heb hier dus ongeveer een jaar geleden ook eens zo ongerust gezeten ... Stom hé, een GSM maakt een mens toch ook wel heel afhankelijk hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een verhaal seg, maar ge zou wel stijvol ontvoerd geweest zijn hé met zo'n schoon Tilly.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk gelachen om je verhaal, ha, ha!! Geen mobiel, maar wel een mooie Tilly ; ) (heb je je telefoon nog wel gevonden?)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Geef je mening we horen het graag !