De Julia van Compagnie M

Wederom een oproep van Marte van Compagnie M, om de Julia voor tieners of volwassenen te testen deze keer. Ondergetekende weer zeer enthousiast meteen bevestigd. Maar dan eh, aan schoon katoentjes, geen gebrek, maar tricot naar men goesting, das wat anders. De webshops schieten als paddestoelen uit de grond maar nergens tricot die aan mijn eisen voldoet, niet te kinderachtig maar 't mag plezant blijven. Bij landofoh had ik al iets besteld, maar de levering kon tot 6 weken duren. 2 avonden gingen eraan, maar nergens iets deftig naar men goesting op een Vlaamse of Nederlandse webshop. Net toen ik op het punt stond om te mailen, sorry, zou zo graag de Julia maken maar vind geen mooie tricot, viel mijn overzees pakje in de bus. En dan was de klus zo geklaard gelijk ze zeggen. De patroontjes van Compagnie M zijn voorzien van zo'n duidelijke handleiding, de sweater stond veel vlugger in elkaar dan de tijd die ik verprutste aan het zoeken naar stof.
Deze foto's werden genomen toen de sweater net af was, en doorgemailt naar Marte samen met de antwoorden op de vragenlijst. Even zag het er naar uit dat dit het enige was dat er van de sweater
zou overblijven, want zondag na de volleybalmatch was die ineens verdwenen, na een half uur zoeken teruggevonden in de sportzak van iemand van een andere ploeg. Inge al helemaal in tranen...

Jaja, de Julisweater wordt hier veel gedragen, al zal hij subiet al weer in de was moeten peis ik!

Reacties

 1. Ohh mooi en lekker warm zo te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel schoontje! En je hebt gelijk over die tricot, moeilijke zoektocht ook voor tienerjongens en echtgenoten ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooi! Niet moeilijk dat die 'per ongeluk' in een andere sporttas verdwijnt ... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooi! stoer maar niet te, volwassen, maar niet te. Like!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtexemplaar!
  Ideaal stofje voor je meid. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goe gekozen! meer moet da nie zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een toffe stof! Ik vind de zoektocht naar tricot idd ook altijd zo vreselijk. Die erg fellgekleurde ben ik echt beu gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh leuke trui! Ik heb die tricot ook nog in mijn winkelmandje gehad, maar vermits ik geen dochters heb dan toch maar gelaten :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Geef je mening we horen het graag !