DE 10 van 2014

In blogland komt ge wat tegen... Mevrouw khadetjes gaf ons zowaar ver een attaque'ske... ze gaf een stokje door seg, de tien foto's van 2014.  Wat ze niet weet maar NU dus wel is dat ik ongeveer het ganse jaar 2014 met ne kadulle kodak heb gezeten he. (met een batterij die eruitschuift enzo) Er is wel verbetering op komst wat dat betreft ik laat het u zo zien... 
Maar ben stiekem ook wel blij want zag al heel wat voorbij komen en dacht ook al wel eens hmmm wat zou dat bij ons geven.

Frits die in 2014 zijn persoonlijkheid meer en meer ontpopt van aanhangsel/papegaai van Eef tot grapjas van het gezin,
net persoon, stemmenimitator (soms zijn we zijn eigen stem zelfs dagen kwijt)... hij komt meer en meer uit zijn schulp, een  interessant individu ontwikkelt zich

Meet den Danny
Hij fixte voor ons een trioke, nee nee niks speciaal, alhoewel.. hij reed met ons in februari naar Winterberg, iets meer sneeuw dan Jo precies, regelde een leuk appartementje, dronken poirekes op aandrang van den Danny en lieten ons dat smaken, zo'n goe weekend dat er al een nieuw werd geregeld,
Merci Danny!

Bij den deze kreeg ik de bedenking zie die kinderen nu eens ... onder den indruk (of toch met vree interesse) luisteren naar wat de mama zegt, hoe lang zou da nog duren? :) In 2014 is het me blijkbaar toch nog gelukt, al weet ik begot niet wat ik hier aan het zeggen was.Ik en ons Sandy smeden allerlei plannetjes in onze kop, en soms voeren we die uit, spannend en plezant !!
Een verrassing voor ons Eef haar vijfde verjaardag, missie geslaagd toen.

En hier, den 8ste november 2014, den eerste foto met mijne nieuwe kodak, gekregen van de mijne goesses, ziet hem eens blinken se, hij is er zelf ook blij van.  Dat we het weekend daarna naar Charleroi trokken en hij daar al een jaar voor aan het zeuren is en ik altijd maar zeg maar we hebben gene goeie kodak zal er wel vo  niks hebben tussengelegen hebben zekerst? :)
Een vroeg nieuwjaarskado zei hij er ook nog bij maar k zal toch nog wel iet krijgen zeker? (iets ietsiepietsie ofzo)

En nu mijn 2014, veel foto's trekken doen we hier niet, maar samen met ons Ann zijn het er wel 11
geworden, ik kon echt niet kiezen.


Den Dimi liet voor het eerst zennen baard staan, bijwijlen zeer sexy, al kunt ge u daar hier niet veel bij voorstellen natuurlijk.
Ik vroeg hem de plopmuts die ik maakte voor zijn petekind even te passen, niet zo goed gelukt die muts, maar wel ne plezante foto.In mei gingen we naar Normandië, hier speelden Inge en ik "de landing" na. Er werd ook weer een foto toegevoegd aan het album "de WC valt goe mee" gestart door onze Stef 2 jaar geleden op vakantie. Deze werd genomen in de gehuurde mobilhome.
2014 was natuurlijk ook het jaar van de Belgen op het WK. Dat hier tot in de toppen van ons tenen werd beleeft. Kan ook niet anders met 2 voetballers in huis (niet die van de foto)

Augustus, Inge en Stef voor de eerste keer op chirokamp, we begonnen die 2 druktemakers hier al te missen,
en dan verscheen deze foto op Facebook, Inge ten voeten uit.


En tot slot nog een foto van een merkwaardig fenomeen, deze zomer waargenomen in onzen hof.

Bedankt mevrouw Khadetjes, eerst effe paniek, maar daarna toch genoten van het zoeken naar foto's en de zoete herinneringen. 0p onze beurt nomineren wij moeke Vee en Mandarien.


Reacties

 1. Ik ga daar binnenkort werk van maken....toemme heb vandaag juist nen hele dag in de foto s bezig geweest.....maar ik,ga er iets tof van maken !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeie... stress was nu ook niet de bedoeling. Ik ben héél blij met de inkijk die we krijgen - foei, ik ben echt een curieuzeneus zulle -, ook met de 'hoofd'foto's, nu 'weet' ik wie jullie zijn. Hoewel, dat wist ik al; twee geweldig scheve madammen, zo de reden waarom ik hier graag meelees!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zalige foto's vind ik het ! (enne, 't zal aan de maand maart gelegen hebben bij ons, die sneeuw :-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's allemaal ! Tof om zo terug te blikken op die mooie momenten.
  Ik maakte al een voorlopige eerste selectie :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een ZALIGE foto's, vooral die laatste, je kan niet anders dan ermee lachen. :-)
  De foto van Inge bij de Chiro is trouwens ook echt prachtig en heerlijk toch, hoe de kinderen zo geboeid naar hun ma luisteren?!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Geef je mening we horen het graag !