In de helft

van de maand zitten we alweer... 
En ik zit dus ook in de helft van de buy nothing new month.  
Het vergaat mij goed, wie had dat nu gedacht seg.  Mja al zijn er wel al enkele malen gedachten gepasseerd om los te gehen maar ik weersta eraan en nu zit ik zo in een berustingsfase denk ik.
Mevrouw Ettepet gaf me ook de zin om wat orde te scheppen, ik zag dat het ook chaos is in andere sjakossen en dat schept een band ook al kent ge de mensen niet... het deed me deugd en ik ben prompt aan een kastenopkuis begonnen... Ondertussen zijn er drie stoffenkasten uitgemest en de speelgoedkast van de kinderen ligt er na lange tijd ook weer eens netjes bij.  De kinderen blij en tevree, zij hebben speelgoed terug dat verborgen zat in de massa, zo goed als nieuw, 
excellent gewoon.

Maar... ja hier komt het nu... de stoffenkast uitkuisen had ook iets te maken met de zo geknipt II t-shirts.  Ik kocht enkele weken geleden allerlei knoopjes die dienst konden doen om op dit shirt te prijken maar toen ik ze nodig had bleken ze weg, foetsie, verloren, verdwenen in het niets.
Een zoektocht, gepieker, gevloek van een week lang is het geweest om dan te eindigen in op woensdag (donderdag moest de blogpost verschijnen) naar de veritas te sjeezen om die knopen opnieuw te kopen... Dus ik heb voor vier euro nieuwe knopen gekocht, mea culpa.
En dat ruist nog altijd in mijn hoofd he waar in godsnaam heb ik nu die knopen toch gelegd.

De eerste week van oktober liep ik op zaterdag zowat verloren wegens best geen winkelstraat bezoeken en trok ik naar de kringloop, getipt door een persoon die in 't zelfde schuitje zit .
Ik vond daar mega Puckglazen, ja als je rondloopt moet ge uw ogen opentrekken
(ze stonden aan de kassa te lonken naar mij, ja wsl nie naar ons Sandy :) 

Ook nog wat stofjes en schoon sjattekes en we konden tevree naar huis.
Hopelijk gaat het zo nog een halve maand verder en dan hebben we hier ineens alles wat op orde ook!Ik maakte ook nog een juliette (grote versie) uit mijn Tas voor mijn jarige meter.  Zij zei maar schatje dat kan toch niet dat ge dat zelf gemaakt hebt, jawel dat kan wel antwoordde Eef onmiddellijk (met dank Eef:)


Die eerste foto superwazeg ik zie het ook, maar k heb maar één van het geheel genomen,
een leuk sjakoske er liggen er nog klaar voor in elkaar te zetten...


Reacties

 1. Goed bezig! (Je won trouwens het paneeltje op mn blog http://missladybugsj.blogspot.be/2014/10/met-een-beetje-vertraging.html )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo een sjakosje wil ik ook wel hebben!Tof stofje.Ik ga morgen toch ook eens naar de kringloopwinkel kijken of er iets moois op mij ligt te wachten ....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Chique puckglazen, toffe sjakosh, heel stijlvol! En dikke pluim voor dat doozettingsvermogen! voor die paar knoopjes knijpen we een oogje toe :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een toffe kringloopbijt. En van die Juliette, ben ik grote fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van zo'n post word ik dus vrolijk hé... Heb al een tijdje geen blogs meer gelezen, maar nu ben ik dus ook helemaal gemotiveerd om zo'n maandje Buy Nothing New te doen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Geef je mening we horen het graag !