Den outfit - Theo en de pencil stripe

Dit idee met het stofje heeft lang liggen wachten want ik dierf het niet aan..  Een hemd met lange mouwen, die manchetten schrikten me ernstig af he.  Maar deze week was het tijd voor een stapke verder en ik waagde me eraan... 
Ja met een zonen 09 handleiding  kan er eigenlijk weinig misgaan.  Ik nam wel al maat 110 small omdat ik wil dat het toch efkes meegaat voor vierjarige Frits.Omdat ik niet direct een bijpassende broek vond dacht ik, ik maak de menerenbroek van remi en cosette.... Maar k moet toegeven dat dierf ik nu nog niet aan se, heb het patroon al overgenomen maar die drempel ligt me nog iets te hoog, zo in die stof knippen voor die zakjes, bbrrr.rechts den binnenkant van de zakken van de broek.

Ik wou op safe spelen wegens geen stofoverschot en nam de pencil stripe uit homemade mini couture nog eens boven, die maakte ik al maar nog niet met rits... ma kom Ann grenzen verleggen he dacht ik bij mijn eigen..
.. ik paste de zakjes wat aan naar een voorbeeld van een broek die ik kocht voor Frits
Mja toen ik tegen de wederhelft zei komt nu is zien en vroeg wat denkt ge? (ik wou zijn mening over het donker garen en heb het uiteindelek maar losgetornd en met lichter gedaan want ik bleef niet kontent en daar ging mijn vraag dus eigenlijk over) zei hij aja die zakken he!  K zeg nee die zakken das ervoor gedaan... aaahh mja dan zou ik da nog wa meer uitgesproken doen... k zeg het gaat over het garen (gggrmmbl) 
De rits heb ik moeten opgeven ik kon er niet aan uit, heb ze drie keer opnieuw gedaan en dacht toen foert, mijn geduld was op.  Das voor een volgende keer, nepgulp kom.  De broekspijpen deed ik om zoals een broekje die ik bij zara haalde, ik vind dat voor Frits wel leuk staan.


En dan op model...
Wat betreft de buy nothing new month, m'n handen beginnen te jeuken he maar ik hou stand zenne,
mijne portemonnee kontent, de wederhelft kleren gaan kopen wat hij normaal één a twee keer op een jaar doet, nu gaat hij eens effe shoppen, zo gewoon, in mijn buy nothing new month!  Nen horloge en al ee em gekocht zomaar gewoon... Slaat da over van den ene mens op den andere ofwa als ge da nie doet? :)  Maar kom ik mag nie klagen of zagen want hij ging zelfs nekeer langst zenne favo kapper en kwam er goe vanachter zo gekapt, int nieuw incl. horloge seg.Voor de knopen van het hemd reed ik met Frits en zijn maison victor-trui naar de winkel waar de wol van komt en liet hem op de foto zetten, dat leverde me dan nen bon van vijf euro op en dus gratis rits en knopen, aha! Ja Sandy eat this :) Nu waart ge verschoten ee.

Moet ge weten dat ik bij een kledingbedrijf werk waar ik dan ook nog eens een percentage korting heb op mijn aankopen... ik deed deze week de site open opt werk en mijn collega's hebben mij moeten aanmanen, op den duur echt met DOET DIENE SITE TOE KOM!!  Mja 't water liep zowat uit m'n mond en ik heb vanalles gezien he... hopelijk hebben ze het volgende maand nog binnen. 

Maar al bij al was het tot nu toe een maand met gebruiken wat je hebt en heel wat chance, een gratis boek van zo geknipt II en een megaschoon stofje gewoon gekregen van jo chapeau ook nog zeg (waarover binnenkort meer!!)

Eigenlijk toch een topmaand he en tijd om eens een outfitje in elkaar te steken, aja shoppen neemt ook wat tijd in beslag ee!!


stoffen: hemd: guy's naaicentrum
broek: mon depot 


Reacties

 1. allebei heel knap!
  & FYI; ik heb me voorgenomen om zelf in november een buy nothing new month te doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooie outfit! Dat stofje van dat hemd is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ooh zo schoon! En da venteke is ook zo'n dankbaar model hé! Nog een paar dagen Ann! You can do it! (gij liever as ekik)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauwwww I like!!!
  Hele mooie stofjes en super gemaakt!

  Ennuh, die buy nothing new, is dat alleen op naai- en vestimentair gebied, of geldt dat voor alles??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja zowat alles eigenlijk, nog even te gaan maar die twee punten die gij zegt zijn het zwaarste hier :)

   Verwijderen
 5. Knap gemaakt!En zo een hele maand niets kopen behalve de noodzakelijke dingen als eten en wasmiddel en zo lijkt me super moeilijk maar ik heb zelf deze maand er toch een beetje aan mee gedaan,geen enkel tijdschrift gekocht wat voor mij heel uitzonderlijk is want die lijken altijd op mij te roepen in de rek ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi gemaakt! Ik frutselde ook voor de eerste keer een hemd met lange mouwen in elkaar . Die handleiding van Zonen09 loodste me er ook probleemloos door. Veel werk, maar absoluut de moeite waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi hemdje en wat een prachtlocatie voor een fotoshoot.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Geef je mening we horen het graag !