ROBOTMAN

We zijn hier allemaal wel fan van de robots, zoals hier en ook met Frits zijn verjaardag was het van dat.  

Dit stofje moest ik dus hebben toen ik het zag maar daarna lag het te wachten en te wachten in de kast.  Allerlei dingen werden er in mijn hoofd al mee gemaakt maar deze keer had het in 't echt prijs, stofke mocht uit de kast en knippen die handel!


Eigenlijk is het voeringstof, vraag me niet van waar daarvoor licht het al te lang weg, t was van een webwinkel dat weet ik nog wel.

Het model komt uit de nieuwe knippie, de linkerzijnaad loopt schuin naar voor, de onderkant is met een belegske.  De mouwen heb ik wel wat moeten inkorten maar voor de rest vind ik het een goe modelleke.  
Om twaalf uur gisterennacht deed ik nog een fles wijn open, voor een glaske, van puur kontentement,
a ja na veertien dagen boekentassenleed seg en nu nog eens een afgewerkt stuk op twee avondjes voor in de kleerkast van Frits.


Eef die zat deze morgen wel in zak en as toen Frits zijn nieuwe sweater aan het passen was.  Misschien krijg ik er nog wel iets voor haar uit,
effe checke!


Terug op dreef...
Reacties

  1. Mooi! Ziet er ook lekker warm uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk model. Zag de Knippie ook, maar kocht m niet. Toch maar weer even kijken ; ) En die stof vind ik echt helemaal leuk. Doorgestikte stoffen zijn het helemaal dit seizoen las ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er lekker comfortabel uit. En die laatste foto is zooo mooi! Knap bazeke zalle

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Geef je mening we horen het graag !