Linnenzak

Bij het rommelen in de bakken van De Zeeman, kwam ik een keukenhanddoek tegen waar ik wel iets in zag, maar dan niet in de hoedanigheid als keukenhanddoek, raderkes begonnen te draaien...prrrt, klik, ping...eureka, een linnenzak voor op kamp dat zou het worden! Een paar bakken verder vond ik een tafelkleed dat ook al eens gebruikt werd door deze straffe madam, 't is maar dat ge mij niet moet verdenken van schaamteloos plagiaat eeh.


Nu nog schoon proper en binnenkort gevuld met stinkende, zanderige, natte en beschimmelde kleding want daar verwacht ik me toch aan na een verblijf van 10 dagen in tenten in primitieve omstandigheden. Maar eeh, als ze zich maar amuseert eh, en terwijl heb ik 10 dagen een eigen naaikamer, daar verheug ik me stiekem toch wel op :-) 

Reacties

 1. en waarschijnlijk sokken vol gedroogd of rot gras....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk gedaan! ik moet precies dringend nog eens naar De Zeeman ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke doek, ga ook eens kijken of ze die hier ook verkopen! P.s.: Veel naaiplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof! T'is al ferm dat ze af en toe eens iets anders aan doen hé. Ge hebt er ook die 10 dagen in hunne uniform rondlopen en slapen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke linnen zak. Voor het kamp van mijn zoontje maakte ik er één uit een piama die ik mis kocht hihi. En ik moet nu nog een zakje maken voor zijn bestek! Goed dat je er mij doet aan denken. Door dit te lezen weet ik wat doen deze avond.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lang leve het kamp. ;-)
  Ik denk dat er vorig jaar wel enkele van de leiding hun shortje recht konden zetten op het einde van het kamp!
  Sjieke linnenzak!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Geef je mening we horen het graag !