Voor mijnen danser

Eef is nu haar tweede jaar op ballet.  Tot hier toe nam ze steeds het meninatasje mee dat ze van meter kreeg om haar balletsloefkes in te steken.
Nu werd het dus wel tijd om haar te voorzien van iets groter kwestie van zelf haar spullen mee in de les te kunnen nemen...

Want als ik haar schoenen en kleren meeneem kom ik vaak een uur later terug zonder schoenen en kleding voor 't kind en draag ik ze dan maar naar de auto.  
Nu het weer beter wordt gaan we met de fiets of de step en met balletschoenen naar huis fietsen of steppen... ook nie goe he...

Mja een warhoofd van een moeder ben ik.  Soms vraag ik me af is dat nog wel normaal.
Ik laat deuren openstaan van de auto, van ons huis... Ik vergeet die dus gewoon te sluiten bij het uitstappen of naar buiten gaan he zodat onze buren de deuren moeten sluiten en een halve dag op de loer liggen of ik ze nu wel per ongeluk heb laten openstaan.. of zitten er nu dieven binnen?

Nu ja ondertussen is dat al meer iets van: mja buurvrouwke zal gepresseerd geweest zijn en ze ist weer vergeten.
En volgens mij is dat nie zozeer van mij te haasten maar meer van teveel int kopke, ge zou bijna een verluchtingsgaatje moeten hebben, vindt ge nie?

Dat terzijde, ik ga proberen de kinderen wat meer structuur en discipline bij te brengen (whoehahaha,ikke jaa) en dus wordt een ballettas hogen tijd.  De Wiske II uit het boek Mijn Tas was ideaal en ons Sandy had dit al gespot voor het boek uitkwam want ze staat op de voorpagina :) dus ik nog even gewacht voor ik startte.

En vanaf nu schoentjes/jasje/kleertjes... in de zak... mee in de les.   En zo kan ik dat toch al niemeer vergeten in tussentijd want het zit al waar het moet zijn.   Eef krijgt wat meer verantwoordelijkheid wat betreft op haar gerief letten :) (mja met een moeder als ik kunt ge nie vroeg genoeg beginnen toch?)

Vwala.
Eén dingske ontlucht!  een witte rits en de binnenkant is gewatteerde voering van mon depot, wederom een tip van medeblogger.
stof: bij bambiblauw

Reacties

 1. Superprachtig mooi!!! Ge hebt me op een idee gebracht! Ik heb het stofje ook liggen, voor een kleedje voor mijn dochter dacht ik, maar het zou kunnen dat dat kleedje er nooit komt :p
  Groetjes, Mamadammeke incognito

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh zo mooi!!!! Ik heb eigenlijk een koopstop ingelast... voorgenomen van nu eens geen boekjes, stofjes, enz... meer te kopen. Maar ik moet blijkbaar een uitzondering maken voor 'mijn tas'. Och, al is het maar uit sympathie voor de creatieve breinen er achter hé :-)
  Lees graag dat ik dan toch niet alleen met een warhoofd door het leven gaat... wat jij beschrijft is zoooooo herkenbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van dat warhoofd zijn: check! Ik heb dat sinds ik Eloise kreeg... Zwangerschapsdementie in een permanente vorm of zoiets... Die tas daarentegen is de max, ik ben grote fan van dat stofje voor dit modelleke!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waw, zo knap!! Enkele weken geleden liet ik de garagepoort een halve dag wagewijd open staan terwijl er niemand thuis was. Naar 't schijnt zou dit de boeven juist weghouden :-). Anderzijds hebben de buren dan wel een hele tijd inkijk in de rommel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schoon ontluchting ;). Voor een warhoofd kunt gij schoon dingens maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. daar gaat ze zekers blij mee zijn
  en wat Annick hierboven zegt geldt voor mij ook, permanente chaos in't kopke :)
  Er is gewoon te veel om tegelijk aan te moeten denken

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schone zak! (En weeral plezant geschreven.)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zou zo ook op ballet gaan als ik er zo een tas bij krijg ;-)
  Jouw probleem is ook mijn probleem ... Zoveel moet ik onthouden dat ik onlangs al op weg huiswaarts zonder dochter was, nadat ik haar had 'opgehaald' in turnles ;-)
  Was daar even niet goed van ... maar hoorde ondertussen al soortgelijke verhalen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Supermooi gemaakt! Ik denk dat ze met plezier haar spullen zelf mee neemt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die gaat in stijl naar de dansles!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Whaw die ga ik deze zomer ook maken voor mijn ballerina ... Ik vind hem super

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Schone Wiske! Ook helemaal fan van flamingo stof!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh goei idee die voering! Zoiets heb ik hier ook nog liggen...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Geef je mening we horen het graag !