De roze sloef

Jaja Lin, ge hebt het aan uwe rekker, ge staat in ons geheugen gegrift als de roze sloef, daar waren we het unaniem over eens. En tenzij ge nog iets voorhebt met een gele kous of een groene onderbroek gaat ge daar niks aan kunnen veranderen. Maar geneer u vooral niet, draag dit stigma met trots! En geniet van de prijs die binnenkort in je brievenbus valt, een gevulde tas, artisanaal vervaardigd. Uniek ook, wie weet word je wel eens begroet met "ah, daar seh de roze sloef" door een opmerkzame bloglezer.


Echt masaal waren ze niet de reacties, maar bijna allemaal "boenk deroep" heel herkenbaar!
Zoals de reactie van Nat over haar man die de buurman mee binnenvraagd. Man, ge kunt u niet voorstellen hoe dikwijls me het zweet al is uitgebroken al die van mij weer eens zegt : hebt ge onzen boven al gezien? Alsof we hier net wonen, en we wonen hier ondertussen al meer dan 15 jaar. Nat een troostprijs zal ook postgewijs uw richting uitkomen.


En dan onze bloedjes van kinders, hoe lief zien ze eruit als ze 's avonds in hun bedje liggen te slapen.
Maar wees altijd op je hoede, deze teerbeminde hartendiefjes zijn meer dan eens de grootste klokkeluiders. Klaartje, een minidoosje met prulletjes kan misschien enig soelaas brengen als ge weer eens van schaamte niet kunt buitenkomen.


Dames laat een berichtje met jullie adres achter op eefenfrits@gmail.com of op clootssandy@gmail.com

Aan iedereen bedankt voor jullie openhartigheid!


Reacties

 1. Jipie! Dankjewel! Zal dadelijk een mailtje sturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof zeg, dan is al dat gegeneer toch nog ergens goed voor :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lap, weer nen bijnaam rijker... :-)
  Ben wel super-content dat ik "gewonnen" heb.
  Ik stuur m'n adres door. (Sorry voor m'n late reactie, maar zat een maand in Thailand. Ik kom morgen weer naar huis en was dus vandaag begonnen met m'n achterstallige blogs te lezen. Deze vind ik super! Merci hé dames!)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Geef je mening we horen het graag !