TILT

Al even geen blogbericht dus maken we toch effe tijd zeker...
Eigenlijk is het zo simpel als dat, doch blijkt dat bij chaoten als ik en met 101 ideeën tegelijk in het hoofd, ietsje moeilijker.
En het hek is natuurlijk helemaal van de dam als je die ideeën dan ook nog eens begint uit te werken, ongecontroleerd, 't één achter 't ander, gelijk als (J)an zonder vrees...

Hieronder een beeld van wat er aan de gang is, in het hoofd, onder de machine, in de kast, op de kast (nog net niet onder de kast omdat dat niet kan)
Maar toch komen sommige dingen dan weer gewoon voor m'n voeten gegooid, hopla plotsklaps gefixed zonder er zelf ook maar iets voor te moeten doen. Waarvoor dank.

Wat hieraan voorafging: vorige week vrijdag vertrokken met een vriend voor een weekendje skiën. Zonder kinderen (hoofd volledig leeg kwam ik de berg afgegleden :-)

Bij vertrek had E. nog wel een briefje in haar boekentas.  Na elke dag F. in alle kleuren van kleding te heisen (of is dit lange ij?) voor de kleurenweek gingen ze bij E. in de klas er ook aan beginnen. (waarom?)
Bij haar mocht ik dan wel kiezen, alsof dat het gemakkelijker maakt,... maandag: blauw of rood, dinsdag: rood of geel... en dan op vrijdag als kers op de taart: In alle kleuren van de regenboog!!

Nu dinsdag haalde ik die twee af bij medeblogger en die heeft drie bangelek leuke tricootjes besteld en ook al thuisbezorgd gekregen.  Niet te houden (zit in de familie) was ze al aan een shirt voor I. begonnen... woensdag aan de schoolpoort liet ze hem zien, nog niet volledig af... tweelingnaald afgebroken...  effe pech onderweg.

Ik zag het en yep dat was het geknipte t-shirtje voor de laastste dag.
Dus ik: zou ge voor Eef ook een t-shirtje willen maken?  En hopla, snel dat ze is die medeblogger, één projectje volledig van de baan en ik niks voor gedaan.  En een extra item voor de lentecollectie in E. haar kleerkast.


Volgens E. is grijs geen kleur van de regenboog maar dat zijn de wolken die achter de regenboog liggen he... a jaaaa
patroon : Ottobre 1/2014
stof : kleurenmixReacties

Een reactie posten

Geef je mening we horen het graag !