kussenset "ons moe"

Nog genoeg op de werktafel om af te maken, een bloesje om knopen aan te zetten, een zomerpyama die vorige zomer niet afgeraakte, een short...
Maar ineens was er die onweerstaanbare drang, iets zat allang in mijn hoofd en dat kreeg voorrang op alles. Ik was van plan één kussen te maken met de vierkante gehaakte lap die ik vond in de kringloopwinkel, maar het werden er 3. Voor kussen 2 gebruikte ik een lap witte relïefstof ook van de kringloop.Het eerste kussen ging vlotjes. Voor het 2de had ik nog geen rits voorhanden, dus gebruikte ik een deelbare rits die ik nog liggen had. Of het glas wijn dat ik er bijnam nu oorzaak was van mijn gesukkel, of ik door het gesukkel een glas wijn nam dat weet ik niet goed meer. In ieder geval geen goed idee van die deelbare rits, maar ze staat erin. Een avond of nachtwinkel met naaigerief, het zou nog zo geen slecht idee zijn. Soit, de volgende dag nog een rits gehaald voor kussen 3 en klaar.
Op mijn vraag aan den Dimi wat hij er van vond was het antwoord 'meer iets voor ons moe' vandaar.


Witte en gehaakte stof van de kringloop
Effen en bedrukte stof van de Veritas

Reacties

 1. Leuk, ik was net van plan deze week naar de kringloop te gaan en binnenkort eens kussens te naaien. Waarom niet allebei combineren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Ik herinner me een blogpost, ergens in ons belgenland bestaat er al een automaat voor fournituren ... maar waar was dat weer?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik herinner me die ook! Dat was hilarisch, een fotostripverhaal :) Volgens mij Mertens Mercerie of zo, en mss gelezen bij mina dotter? of leven met liv? of zoiets?

   Verwijderen
 3. Zeer knappe kussens!

  Creatieve groetjes van het Veritas-team

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Geef je mening we horen het graag !