Carnaval

Deze morgen zat ik met een kikker en tijger aan tafel....
Ik nam enkele weken geleden de beslissing om ze te laten kiezen wat ze zouden zijn met carnaval en het dan zelf te fabriceren.  Niet dat ik er toen aan begonnen ben hoor nee dat was pas vorige week dat ik me eraan zette.
Ik liet ze dus kiezen uit de knippie (kwestie van een patroon te kunnen volgen).
Het kikkerpakje kreeg slechts één bolletje en half, simpel dus. NOT!
Na het maken van de kop van de kikker bleek deze echt te mini, niet goed, te ondiep enzo, volgens vriendin naaister net een lepelke op het hoofd, nie goe he.
Dus nieuwe kop maken dan maar en die tweede poging was al iets beter maar echt tevreden van kikker zijn kop zal ik nooit zijn, hij blijft maar niet op! (ja tenzij je deze pose aanneemt maar als je in de stoet loopt is dat nu niet onmiddellijk een optie)..


Gisterenavond heb ik nog al de vulling eruit gehaald en in een wanhoopspoging nog vlug nestels bevestigd aan die kop om onder haar kinnetje te kunnen knopen.  Maar nope zelfs dat heeft niet geholpen, ik zag ze deze morgen in de stoet komen aangelopen... ZONDER KOPJE OP!

Het pak van Frits had twee bolletjes en half maar dat ging vrij vlotjes, buiten het feit dat ik nog extra vilt moest halen na het weekend wegens niet goed begrepen te hebben hoeveel manen de tijger heeft.

Maar kom ik ben blij, echt blij dat ik terug aan andere dingen kan beginnen, misschien zijn zo'n pakke niet zo aan mij besteed... of misschien volgend jaar wat vlugger een puik plan bedenken?

En ik moet aan dit alles nog toevoegen na al die mooie dingen bij soft cactus, toertjes en pateekes en die stromae van wie was die ook weer (die was gewoon de max!), had ik eigenlijk wel wat schroom om deze pakjes te tonen.

Medeblogger had ook wel wat ideetjes voor Inge haar outfit maar dat was buiten Inge haar idee gerekend.  Zij ging als een niet-zelfgemaakte cowboy!  (vwala je kan eigenlijk maar sjans hebben met zo'n kind dacht ik toch wel even in de loop van die week)  En zij maakte deze week een mooi kleedje terwijl ik manen zat te stikken.Nu ja eind goed al goed, blije gezichten en ik superhappy dat ik niet meer aan die pakken moet knoeien!

Reacties

  1. Nu noemt ge daar een paar namen die zich tot koninginnen der carnavalsoutfits mogen kronen - zo mooi, das niet menselijk (ik denk dat die Stromae bij eva maria was trouwens). Maar als lid van het gewone voetvolk (ik dan) vind ik dat uw kinderen ook zéér geslaagd uit de hoek komen! Aan mij is het ook niet echt besteed, de carnavalsoutfits - dus ook blij dat we dat weer gehad hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Om eerlijk te zijn vind ik ook dat ge u niet moet schromen voor deze echt leuke carnavals outfits hoor!!! Maar bedankt voor het compliment :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zit hier nog serieus op mijn gat, bij ons is het pas met halfvasten carnaval. Lol, en ze willen precies gelijk nog eens hetzelfde van vorig jaar aandoen. Naja, dat ga ik ze echt niet uit hun hoofd klappen ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Geef je mening we horen het graag !