Kringloopschatten part II

Na mijn eerste kringloopavontuur is het ijs gebroken en met een uurtje tijd terwijl Inge volleybalde stapte ik er weer binnen. Ik spotte er een paar leuke stofjes.


Maar deze keer werd ik aangezogen door een aparte hoek, de boeken. mijn oog viel direct op 2 boekjes met Frits in de hoofdrol! Zoiets kon ik toch niet laten liggen zeker niet voor 0,10 €.
Voor ik het wist had ik nog een paar mooie prentenboeken vast en kers op de taart een Tinyboek.


Toen Inge het boek zag merkte ze wel op dat Tiny vestimentair niet echt goed voorzien was om te gaan skiën, een gebreid pulleke begot, Inge is dezer dagen beter voorzien al is het maar om de kiekens eten te geven.


Verder bracht ik nog 6 vilten placemats mee, blauw-grijs, al lijkt het op de foto meer bruin. Perfect om onze voorraad vilt aan te vullen want één dezer dagen willen we eens aan de slag gaan in dit boek.


Niet van de kringloop maar van de bib. Vooral de popjes rechtsonder en de figuurtjes in het midden zien we wel zitten. En... 100 % kawai (Japans voor lief of schattig) 
Jaja, beste medeblogger, daarom vroeg ik ook om eens uit te kijken naar manga's (japanse stripverhalen) want daar wordt ook mee gewerkt in dit boek.

Reacties

 1. Zie ik het toch al vandaag, jipieeee. Goeien buit, Frits vrolijk doet het weer de Max

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke buit! Zo veel vrolijks voor zo weinig geld...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt precies een leuke kringloop winkel :) welke doe je?
  Pas wel op wantkringlopen is verslavend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De vondsten op de blog zijn allemaal van de wrak in Willebroek. Maar gisteren moesten we in Hamme zijn en hadden we nog wat tijd om ook daar eens in de kringwinkel binnen te gaan, ook daar enkele mooie stofjes en ander gerief gevonden. Inderdaad het is verslavend!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Geef je mening we horen het graag !